De doelstellingen van SERAS is niet enkel groene energie op te wekken. Daarnaast is energie besparen ook nuttig. Met onze hoog rendementsvolle driedubbel glazen ramen zorgen we ervoor dat er heel wat bespaart kan worden. Per jaar gemiddeld 320 tot 480 m3 gas. Simpelweg omdat u met 3 dubbel glas de door u binnen gestookte warmte binnenhoudt.

Voordelen:

–  Zeer hoge isolatiewaarde tot 0,5 W/m²K mogelijk. Isolatiewaarde is gelijk aan die van een geïsoleerde buitenmuur.
–  Komt in aanmerking voor Eandis-premie van 15 euro/m² glas.
–  Ideaal voor ‘lage energie’-huizen.
–  Werkt ook geluidswerend.

Over welke beglazing best past bij uw behoeften en wensen adviseren we u gratis. Kom naar onze showroom en bekijk verschillende mogelijkheden met dubbele beglazing en 3 dubbel glas. U krijgt gratis helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit en afwerking van de beglazing voor uw ramen en deuren of veranda.

post_ramen