houtpellets, cv-ketels seras

houtpellets, cv-ketels seras

PELLET CV-KETEL

SERAS verkoopt CV-ketels voor de centrale verwarming en sanitair met houtpellets als brandstof. Deze ketels zijn “self-cleanend” met een hoog rendement en waarbij de pellets automatisch kunnen aangevoerd worden via een cyclomatisch systeem of een rechte wormschroef en .

Binnenkort meer
micro-wkk seras

micro-wkk seras

Micro-WKK

Onze CV-ketel op pellets maakt gebruik van de reeds geproduceerde warmte voor uw verwarming en sanitair en zet deze om in elektriciteit! Het beschikbare warme water transformeert een vloeistof naar gas, dat op zijn beurt een turbine doet draaien, die een generator aandrijft.

Binnenkort meer
houtpellets ketels seras

houtpellets ketels seras

HOUTPELLETS

Houtpellets zijn samengeperste houtstaafjes van 6-8 mm gemaakt van zaagsel of gemalen houtsnippers. Er kan tot 50% bespaard worden ten opzichte van andere brandstoffen. Pellets worden gemaakt van afvalhout, waardoor de milieubelasting zeer gering is. De pellets kunnen ook auto. aangevoerd worden.

Lees meer
kleine windmolens seras

kleine windmolens

WINDTURBINES

Wind is een natuurlijke bron, gratis en onuitputbaar. Voor windenergie beschikken we over een gamma kleine windturbines met verticale as die worden geplaatst op een mast met een maximale as hoogte van 15m of op platte daken. Ideaal voor fabriek/bedrijven met hoge gebouwen met plat dak.

Bekijk onze aparte website
zonnetrackers seras

zonnetrackers seras

ZONNETRACKERS

Zon is een natuurlijke bron, gratis en onuitputtelijk. Energieopwekking waarbij fotovoltaïsche cellen, zonne-energie omzet in elektriciteit. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie, die goed is voor de portemonnee en het milieu.

Lees meer
PVC ramen seras

PVC ramen seras

ENERGIE-EFFICIËNTE RAAMPROFIELEN

Onze energie-efficiënte raamprofielen met conventioneel stalen kader met 3-dubbel glas zorgt voor een grote besparing in energie dankzij een Uf-waarde van 0,95 W/m²K!

Lees meer